Aankomend medewerker fastservice
Welkom (terug) bij deze e-learningmodule!
Starten met module
Klik hieronder op het pijltje achter “Handleiding” waardoor het menu openklapt. Klik vervolgens op “Handleiding bij Aankomend medewerker fastservice”.
Doorgaan met module
Klik hieronder op het pijltje achter de module waar je bent gebleven, waardoor het menu openklapt. Klik daarna op de desbetreffende les om met de e-learningmodule door te gaan.
Succes!
Modules
1 - Welkom in de wereld van de Fastservice
2 - Fastfood of Fastservice?
3 - Over welke beroepscompetenties moet ik beschikken?
-
3.1 – Wat zijn competenties?
-
3.2 – Beroepscompetenties
-
3.2.1 – Beroepscompetentie: Teamgericht werken
-
3.2.2 – Beroepscompetentie: Controleren en corrigeren
-
3.2.3 – Beroepscompetentie: Plannen
-
3.2.4 – Beroepscompetentie: Coördineren
-
3.2.5 – Beroepscompetentie: Gastgericht werken
-
3.3 – Beoordelingen competentiescan
-
3.3.1 – Invullen 1e beoordeling competentiescan
-
3.4 – Oefentoets
4 - Hygiëne en voedselveiligheid
-
4.1 – Hygiëne & voedselveiligheid – Inleiding
-
4.1.1 – Persoonlijke hygiëne
-
4.1.2 – Voedselhygiëne
-
4.1.2.1 – Voedsel bewaren
-
4.1.2.2 – Voedsel bereiden en verhitten
-
4.1.2.3 – Voedsel ontdooien
-
4.1.2.4 – Algemene voedselveiligheid richtlijnen
-
4.1.3 – Bedrijfshygiëne
-
4.1.3.1 – Reinigen
-
4.1.3.2 – Desinfecteren
-
4.2 – Oefentoets