Basiskennis voedselallergenen
Welkom (terug) bij deze e-learningmodule!
Starten met module
Klik hieronder op het pijltje achter “Handleiding” waardoor het menu openklapt. Klik vervolgens op “Handleiding bij Basiskennis voedselallergenen”.
Doorgaan met module
Klik hieronder op het pijltje achter de module waar je bent gebleven, waardoor het menu openklapt. Klik daarna op de desbetreffende les om met de e-learningmodule door te gaan.
Succes!
Modules
1 - Allergenen en mogelijke gevolgen
2 - Soorten allergenen
3 - Gevaren
4 - Allergeneninformatie
-
4.1 – Inzichtelijk maken van allergenen
-
4.2 – Het maken van eigen overzichten
-
4.3 – Hoe kan ik het beste in mijn bedrijf de consument informeren?
-
4.4 – Wat is het advies van het Nederlands Frituurcentrum?
-
4.5 – Zorgvuldigheid is het devies!
-
4.6 – Gebruik van symbolen
-
4.7 – Warenwetregeling allergeneninformatie niet-voorverpakte levensmiddelen
-
4.8 – Vermelding allergenen op etiket van voorverpakte levensmiddelen
-
4.9 – Praktisch omgaan met allergeneninformatie
-
4.10 – Beslisboom
-
4.11 – Oefentoets